728 x 90

8. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı.

  • In Kategori
  • KASIM 28, 2019
  • Kaynak :
  • 1266 Okunma
8. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı. Kategori

8’incisi düzenlenecek konferans,her yıl olduğu gibi büyük ilgi görüyor.

Eventuum’un organize ettiği Türk inşaat sektörünün VIP buluşma noktası sayılan İnşaat ve Konut Konferansı, 14 Ocak 2020 Salı günü Sheraton Grand Hotel İstanbul Ataşehir’de gerçekleşecek.

Sektör duayenleri, şirket sahipleri ve üst düzey profesyonellerin katılımıyla gerçekleşecek ve bu yıl 8’incisi düzenlenecek konferans,her yıl olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Düzenlendiği ilk yıl 2012’den bugüne 1.500’ü aşkın şirketi ağırlayarak alanında kendi rekorunu kıran İnşaat ve Konut Konferansı, sektörünün “VIP Buluşma Adresi” olarak kabul ediliyor.

Her yıl öngörülenin ötesindeki yorum ve görüşleriyle vizyon sahibi konuşmacıları misafir eden konferansa bu yıl da sektörün öncü kuruluşları, karar mekanizması sayılan üst düzey profesyonellerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve yapı sanayisinin lider kuruluşları bir araya gelecek.

Etkileşim sağladığı tüm sektörlerin üretimlerini etkileyerek ve iş hacmini genişleterek istihdamı arttıran, yeni sinerji ile bir çok yatırım fırsatı ve yeni iş bağlantılarını beraberinde getiren konferans, ekonomideki üretkenliğe sağladığı katma değer açısından büyük önem taşıyor. Mevcut durumun analiz edildiği, gelecek projeksiyonlarının ortaya konulduğu, sektör paydaşlarının VIP statüsünde bir araya geldiği konferans, inşaat ve yapı sanayisinin Türkiye ekonomisinde hak ettiği itibara ve prestije katkı sağlıyor.

Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz

İnşaat ve Konut Konferansı organizatörü Eventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz“Ülke ekonomisindeki yeri ve önemi her geçen yıl artan Türk inşaat sektörünün dinamizminden aldığımız güçle 8 yıldır düzenlediğimiz konferans, bugün artık sektöre katkısı yadsınamayacak ve heyecanla beklenen buluşmaya dönüştü. Her yıl artan katılımla sektöre yön çizen konferansımıza bu yıl da büyük ilgi var. Yine birbirinden değerli konuşmacıları ve katılımcıları ağırlayacağız. İnşaat sektörüyle ilgili yatırımcı, uygulayıcı ve tüm karar vericileri bir araya getirerek işbirliği fırsatlarına ve bilgi alışverişine zemin oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.