728 x 90

Asansör İstanbul 2019 - 16. Uluslararası Asansör Fuarı...

  • In Kategori
  • KASIM 12, 2018
  • Kaynak :
  • 1455 Okunma
Asansör İstanbul 2019 - 16. Uluslararası Asansör Fuarı... Kategori

İFO Fuarcılık tarafından, Uluslararası Asansör İstanbul 21 Mart 2019’da kapılarını açacak.

İFO Fuarcılık tarafından 21-24 Mart 2019 tarihlerinde 16.’sı düzenlenecek.

 Uluslararası Asansör İstanbul, 30 ülkeden 400 firma ile yurt içi ve yurt dışından ziyaretçiyi, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nin 6 salonunda birden ağırlayacak.


BAŞLANGIÇ TARİHİ: 21 Mart 2019

BİTİŞ TARİHİ: 24 Mart 2019

YER: Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi 


İFO Fuarcılık tarafından, Uluslararası Asansör İstanbul 21 Mart 2019’da kapılarını açacak. Geleceğe güçlü bir adım atmak isteyen sektör firmalarını Tüyap Beylikdüzü’nde 16. kez ağırlayacak organizasyonda, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden yürüyen merdiven ve yollara kadar farklı kategorilerde en yeni ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknoloji sergilenecek.

Dünya asansör ve yürüyen merdiven sektörlerini 2 yılda bir İstanbul’da buluşturan fuarın, tüm paydaşları için eşsiz ticaret fırsatları sunduğunu vurgulayan İFO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Seda Bozkurt, “Son fuarda Türkiye’nin yanısıra İran, Suudi Arabistan, Mısır, Irak, Lübnan, Rusya, Ürdün, Ukrayna ve Cezayir’den yoğun ziyaretçi geldi. 2019 buluşmasında da yurtdışı ziyaretçi oranımızda bir önceki organizasyona göre daha yüksek bir sayı bekliyoruz” dedi.

Uluslararası Asansör İstanbul, sadece yeni teknolojilerin sergilendiği bir platform olmanın çok ötesinde, katılımcıları ve ziyaretçileri için eşsiz ticaret fırsatları sunmasıyla sektörünün itici gücü olarak öne çıkıyor. Özellikle inşaat yoğun büyüyen Türkiye asansör sektöründeki konumunu güçlendirmek isteyen, bununla birlikte Balkanlar, BDT Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlarına açılmayı ve global rekabette öne geçmeyi planlayan firmalar, Asansör İstanbul 2019’da yerlerini alıyor.