728 x 90

TSO’da Sadıkoğlu Başkanlığı Devraldı.

  • In Kategori
  • KASIM 3, 2018
  • Kaynak :
  • 1939 Okunma
TSO’da Sadıkoğlu Başkanlığı Devraldı. Kategori

T.S.O da kan değişimi...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde Oğuzhan Ata Sadıkoğlu listeleri, 30 meslek grubundan 19’unda kazandı.

Mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç ile Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun başkanlıklarındaki iki grubun yarıştığı seçimlerde, 30 meslek grubundan oda meclisini oluşturacak 70 üye belirlendi. Kendi meslek gruplarında Hasan Hüseyin Erkoç kaybederken, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu kazandı.

Sayımı tamamlanan 30 meslek grubundan 19’unu Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun, 9’unu Hasan Hüseyin Erkoç’un, 2’sini de bağımsız listelerinin kazandığı bildirildi.

Bu sonuçlara yasal itiraz süresinin tamamlanması, sonucun kesinleşmesinin ardından icra organları belirlenecek.

Yeni meclisin üyeleri, İlçe Seçim Kurulu nezaretinde, muhtemelen hafta ortasında yönetim organlarının belirlenmesi için toplanacak ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı ile 10 yönetim kurulu üyesini, ardından Disiplin Kurulu ile yönetim ve disiplin yedek üyelerini, üst kurul delegelerini seçecek.

Oda Meclisi’nin, İl Seçim Kurulu’nun nezaretinde olmayan seçimi ise Oda Meclis başkanının belirlenmesine yönelik olarak gerçekleştirilecek. Bu aşamalarda belirlenen meclis ve yönetim ile diğer organlar, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4 yıl görev yapacak.

“AYRIM YAPMAYACAĞIZ..”

TSO Meclisi’nde çoğunluğu sağlayan grubun yönetim kurulu başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sonuçlar belli olduktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Allah bu seçimleri Malatya’ya hayırlı uğurlu etsin. Gerçekten  Malatyalı sesimizi duydu, Malatyalı bu anlamda bizlere teveccüh gösterdi. Biz bu  Malatya’ya mahcup olmayacağız. Allahın izni ile burdaki hizmetlerimizle, bugüne kadar ruhunu kaybetmiş bir ticaret odasını ruhlu bir hale getirip, katma değer yaratarak memleketimize elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz. Burada seçimlerde kaybeden arkadaşlar da bizim kardeşimizdir, kazanan arkadaşlar da bizim kardeşimizdir. Bundan sonra hiçbir ayrımcılık  olmadan herkesin oda başkanı olacağız. Odanın bütün imkanları herkese eşit bir şekilde dağılacak. Adalete önem vereceğiz  ve ayrımcılık yapmayacağız. Allah, bütün Malatya’dan razı olsun.”